Liidien keruu livenä, osa 2

Moi!

Nyt oli pakko jatkaa juttua liidinkeruusta livenä eli fyysisesti (osa 1 täällä jos missasit). Tämä tuntuu olevan suosittua kotimaassamme tällä hetkellä, jos jonkinmoisia virityksiä näkee ainakin pitkin Helsinkiä.

Vieraillessani Mikko Kemppen jännittävien projektien luolassa 🙂 hän esitteli varsin toimivan oloisen oman virityksensä sähköpostien keräämiseen luvan kera.

Se näyttää tältä:

HSA email optin

Helsinki Salsa Academyn liidinkeruukone… aika hyvä!

Tämä on yksinkertainen mutta kaunis versio liidiständistä: iPad sisään ja kauniin linjakas appi käyntiin.

HSA:n ständi toimii ainakin näistä kolmesta syystä:

  1. Se tarjotaan eteen relevantissa paikassa ja ajassa. Siis ei mihinkään nurkkaan seisomaan tai kaupantekoa häiritsemään.. vaan se tulee eteen heti ovesta sisään tullessa, kun tulet salsa-akatemiaan tutustumaan tai kurssille. Kukapa valmiiksi asiasta innostunut ei haluaisi lisää samaa hyvää ilmaiseksi?
  2. Annetaan jotain relevanttia ja oikeasti arvokasta sähköpostin vastineeksi. Ei vaan jotain geneeristä uutiskirjettä tai laimeaa kilpailua jossa ”voit voittaa” jotain halvanoloista härpäkettä. Ei, vaan peräti 21 valmiiksi filmatun videon sarja, joiden avulla salsaamaan tullut kaveri voi kotiinsa palattuaankin jatkaa taitojensa hiomista. Vielä eritellään, että 9 videoista opettaa ja 12 näyttää esimerkkiä. Ja videot ovat myös oikeasti korkealaatuisia eikä jotain puhelimella kuvattuja tuhnuja. Laatuvaikutelmaa jatketaan johdonmukaisesti.
  3. Itse kirjautumiskokemus pidetään puhtaana, selkeänä tarjouksena ja visuaalisuus tukee myös johdonmukaisesti brändiä. Tähän on helppo tarttua, antaa tiedot ja jatkaa tyytyväisenä eteenpäin. Kuulemma jotain lisävisuaalisuutta on mahdollisesti suunnitteilla herättämään huomiota lisää, mutta ilman sitäkin tämä toimii.

Siinä sitä, hyvät ystävät. Ottakaahan mallia.

Liidinkeruu voi oikeasti toimia ja hyödyttää molempia osapuolia kun sen tekee hyvin ja oikein. Se vaatii vain hetken oikeanlaista suunnittelua ja kenties toimivan mallin esikuvaksi. Action! 

No comments yet.

Vastaa

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes