Polarisoi vapaasti – se tekee hyvää!

(ote kirjasta Myyvän sähköpostin strategiat)

Myyntiä tuottavan sähköpostimarkkinoinnin 10 keskeisintä käskyä: Käsky 1 – polarisoi vapaasti!

Yksi pahimpia virheitä sähköpostimarkkinoinnissa on polarisoinnin puute. Eli toisin sanoen lähetät niin harmaita ja tylsiä ja kannanottoja vältteleviä viestejä, että ketään ei kiinnosta!

Tiedän, että tämä on myös se kohta missä keskivertomarkkinoijaa alkaa hikoiluttaa. Että vielä sen lisäksi että uskaltaa lähettää… pitäisi myös uskaltaa sanoa jotain? Seistä sanojensa takana vielä?

Ei kai tähän ryhdytty riitaa haastaakseen? No ei, mutta jos aiot rakentaa asiakassuhdetta ja sitä kautta myös myyntiä… sinun on saatava lukijasi puolellesi. Ja jos he eivät tiedä millä puolella olet… miten he tietävät olevansa ‘sinun joukoissasi’?

Tietyllä tapaa kannattaa suorastaan haluta olla se joukkojesi ‘kenraali’ joka näyttää suunnan, antaa motivaation, sekä työkalut edetä. Silloin teihin luotetaan ja seuraajat… no, seuraavat. Esimerkiksi sinne kassalle. Siksi polarisointi kannattaa.

Joten shokeeraa vapaasti. Ole jotain mieltä. Herätä pahennusta. Herätä hyvennystä. Ole hyväntekijä. Ole pahantekijä. Ole ison hahmon puolella. Puolusta pientä.

Mitä tahansa, mikä osoittaa mitkä ovat arvojasi – jotta siihen voivat muut samaistua (tai poistua, mikä on toivottavaa jos on eksynyt väärään joukkoon).

Kun teet näin, alat erottua joukosta. Et ole enää osa tapettia. Ei enää seinäruusuilua. Nyt lähdetään oikeasti romantisoimaan sitä asiakasta. Se tehdään taidolla, mutta ensin pitää saada huomio!

Haluatko lukea loputkin? Ota visiitti osoitteeseen http://www.myyntipiikki.com niin kutka alkaa helpottaa… 😉 

No comments yet.

Vastaa

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes